Arbetare till IsoTimber

Arbetare till IsoTimber

Vill du vara med på resan mot klimatsmart byggande i ett innovativt företag i tillväxt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund IsoTimber växer och är nu i behov av 1-2 personer som kan jobba i produktionen. Som arbetare hos dem kommer du vara med i hela tillverkningsprocessen.
IsoTimbers affärsidé bygger på en unik och patentansökt byggteknik som gör det möjligt att bygga isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, ingen inplastning krävs. Byggtekniken gör det möjligt för IsoTimber att leverera trähus till slutkund som färdiga byggpaket eller färdigrest stomme.

Vi söker dig som vill jobba som arbetare i fabriken, där vanliga uppgifter är: arbete vid såg, ihopskruvning, lyft av block. Det är ej ett måste att du är tex snickare i grunden men att du är händigt lagd och har en vilja att lära dig deras produkt är ett måste!

Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittat rätt person för jobbet. Det kan även bli aktuellt med en deltids/studenttjänst på denna post så tveka inte att söka om du stämmer in på kriterierna ovan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • har ett intresse av träbranschen
  • är händigt lagd
  • har en vilja att vara med och bygga upp ett företag i expansion
  • är lösningsfokuserad
  • är ansvarstagande, lugn och har god social förmåga
  • har god hälsa
Om arbetsgivaren:

IsoTimbers affärsidé bygger på en unik och patentansökt byggteknik som gör det möjligt att bygga isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, ingen inplastning krävs.

Att bygga hus med IsoTimber som stomme gör att man kan låta kreativiteten komma till sin rätt. Den enkla och snabba monteringen av byggblocken medför att IsoTimber passar lika bra för proffs som för den som bygger själv. Resultatet blir bärande väggar där du kan placera fönster och dörrar precis där du vill.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se