Affärsmässig rekryterare sökes till Östersund!

Affärsmässig rekryterare sökes till Östersund!

Är du resultat och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt ditt rekryteringsuppdrag? Engagerad, ansvarstagande och ett brinnande intresse för rekrytering och karriärcoachning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

Vi söker nu en rekryterare på heltid till vårt kontor i Östersund som är en fena på att hitta den rätta kandidaten till våra kunder.

I rollen som Rekryterare arbetar du bland annat med:
  • Kandidatinflödet till våra tjänster
  • Sköter annonsutformning, urval, research, intervju, referenstagning
  • Arbetar med research genom vår egen databas, Monster och Linkedin.
  • För rätt person finns även möjlighet att ingå i vårat STOM (stöd och matchnings) team. Här blir din uppgift är att matcha arbetssökande från arbetsförmedlingen, ut i arbete eller utbildning,
  • Administrativa uppgifter förekommer rörande våra kandidater och konsulter
Du kommer i rollen arbeta i ett team, nära kundansvariga, rekryteringsassistenter och enhetens affärschef.

Tjänsten är på heltid och preliminär start för tjänsten är i december/januari. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8- 17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är kreativ och snabb på att skapa ett personligt kandidatnätverk och brinner för att ständigt vara på jakt efter den rätta kandidaten. Eftersom kunderna uppskattar teamets kvalité och snabbhet är det viktigt att du trivs i ett högt tempo, flera processer och är samtidigt noggrann i din leverans.

Du som söker tjänsten har en akademiskexamen i personal, ekonomi eller liknande. Meriterande är tidigare erfarenhet inom personalarbete, rekrytering eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Vidare är du lyhörd, har lätt för att skapa förtroende, är professionell i ditt bemötande med kandidater och kunder.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se