Affärschef till StudentConsulting i Östersund!

Affärschef till StudentConsulting i Östersund!

Brinner du för att göra affärer och att arbeta med människor? Har du passionen för att leda ett vinnande team och arbeta med lönsamma affärer? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkande flödar.

Vi söker nu en ny Affärschef till oss i Östersund, då vår befintliga kollega går vidare efter ett antal år i bolaget. Som Affärschef har du personalansvar för det interna teamet som i nuläget består av en kundansvarig och två rekryteringsassistenter. I rollen har du även ansvar för affärsenhetens externa kunder och konsulter. Du kommer jobba brett mot olika branscher, bl a IT, ekonomi och kundtjänst.

I tjänsten kommer du ha ett stort fokus på att förvalta och utveckla våra befintliga kundsamarbeten men även att skapa nya affärer. Tjänsten innebär också ett internt operativt ledarskap där du ges möjlighet till att arbeta med kompetenta kollegor som brinner för bemanning, rekrytering och affärsmannaskap.

I tjänsten som Affärschef kommer dina övergripande ansvarsområden vara: o Budget- och resultatansvar
  • Driva och utveckla befintliga och nya affärer o Personalansvar och personalutveckling
  • Rekrytering av nya kollegor
  • Bygga relationer med såväl kunder som fackliga kontakter o Leda och fördela arbetet
Dina arbetstider kommer vara mån-fre kl 8-17. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom ekonomi, personal, försäljning eller liknande. Vi ser gärna att du har arbetat med personal/ledarskap eller försäljning sedan innan. Om du har erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen ses det som meriterande, dock inget krav.

Som person är du resultatorienterad, driven och energisk. Du är nyfiken och ser möjligheter framför hinder. Du går in med en positiv attityd i det mesta som du tar dig an och ger dig inte i första taget. Du har lätt för att samarbeta med andra och drivs av att se dina medarbetare lyckas och utvecklas. Du brinner för affärer och mötet med människor. Vi ser gärna att du som söker innehar B-körkort.

Är du den vi söker? Sök tjänsten redan idag via www.studentconsulting.com. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer då vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se