Administrativt extrajobb

Administrativt extrajobb

Är du student eller jobbar deltid minst 50% och vill utöka med ett administrativt extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning 1 person som vill jobba extra som bildoperatör. Det är ett administrativt jobb där du ser till att olika typer av dokument förvandlas från pappersform till digital form. Man handlägger, scannar samt verifierar blanketter/fakturor.
Vid arbetstoppar samt sjukdom behöver vi förstärka teamet med en härliga kollega som jobbar extra. Behoven kan komma både med kort och långt varsel. Möjligheten till flexibilitet och att styra sina dagar är stor.

Arbetsplatsen är belägen i Odenskog och du kommer jobba i ett team på ca 25 personer. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos kunden.

Arbetstiderna är mellan 8:00-17:00, men som extraanställd förekommer givetvis både hel och halvdagar utefter vad som passar dig och dina studier/ditt andra deltidsjobb.

Detta söker vi:

Detta söker vi:

Som person är det viktigt att du är strukturerad, effektiv och noggrann. Du är en lagspelare och har ett gott öga för detaljer.
Vissa delar av arbetet utförs vid dator så kvicka fingrar är ett plus!
Att du är en glad, hjälpsam och trevlig arbetskamrat som gillar att jobba i ett team förutsätter vi!

Tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se