Chaufför Östersund

Chaufför Östersund

DET BÖRJAR I ÖSTERSUND

Är du en av våra nya Chaufför inom farligt avfall? På Nordens modernaste återvinningsföretag satsar vi stort på att alla ska bli del av vinnarlaget – miljön, våra
kunder och vi själva. Jobbet kan ibland vara tufft men våra arbetsuppgifter är meningsfulla, möjligheterna till utveckling är stora och du blir en viktig spelare i ett team med stark sammanhållning och som har kul ihop.

Nu satsar vi!

Anläggningen ligger i Östersund där vi främst tar hand om industriellt avfall såsom järn, metall, farligt avfall och alternativa råvaror. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning på nytt. Det finns så många möjligheter och vi vill hela tiden bli ännu bättre. Därför söker vi nu en ny medarbetare till vårt team.

Team Östersund

Att vara chaufför inom FA innebär en hel del hårt jobb. Men vi är stolta över vår verksamhet, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, och där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Som chaufför ansvarar du för att hämta, sortera, transportera och lossa gods inom Farligt avfall, mellan våra anläggningar och kunder. Du är en viktig spelare båda i att säkra att våra transporter går säkert till, men även för att du är vårt ansikte utåt mot våra kunder. Viktigast av allt är att du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Det börjar med dig

Visst är det ett plus om du har kunskap inom återvinning. Likaså behöver du ha C-kort och ADR. Men det är ännu viktigare att du är ansvarsfull och tycker att det är roligt att lösa problem, att du är en lagspelare som vill vara med och bidra, att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Östersund.

Välkommen in med din ansökan. Senaste ansökningsdag är 2019-04-07. Vid frågor kontakta Thomas Flyborg, Filialchef tfn: 010-445 6781. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas för sista ansökningdag.

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare och en del av Stena Metallkoncernen. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och bidrar med ditt eget driv. För vi tror på att varje ny lösning, varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Det börjar med dig.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Länk till den här sidanhttps://www.stenametall.se/stena-metallkoncernen/arbeta-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=1444&rmlang=SE


Sökord: Stena, Recycling, återvinning, chaufför, lastbilsförare
Mer info
Kontaktperson Thomas Flyborg
Telefon 010-445 6781
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 7 maj (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med mer än 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se