Senior Frontend Developer till IMI

Senior Frontend Developer till IMI


Vill du jobba med de senaste produkterna inom hållbar logistik i en modern utvecklingsmiljö? Då har du chansen att vara med på IMI:s tillväxtresa när vi nu stärker upp teamet i Östersund med en senior frontendutvecklare! Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter med stor flexibilitet i ditt vardagliga arbete!

Om företaget
IMI är ett svenskt företag med internationella och marknadsledande kunder. Med ett engagerat team och tillförlitliga system för komplex varudistribution är IMI en snabbväxande mjukvaruleverantör inom hållbar logistik, order- och lagerhantering. IMI:s helhetslösningar och expertkunskap inom logistikområdet är centrala för att automatisera och effektivisera distribution av snabbrörliga varor för internationella och marknadsledande företag. IMI:s kunder inkluderar några av de största grossisterna, dagligvaruhandlarna, apotekskedjorna och 3PL-företagen i Norden, Europa och Nordamerika. Framtiden för IMI är ljus med en växande marknad och ökat fokus på effektiv och hållbar logistik. MI är en jämställd arbetsgivare som aktivt strävar efter mångfald och en inkluderande kultur. Ett exempel är den sedan länge jämna fördelningen mellan män och kvinnor, både bland personal och i ledningen. Varje år delar organisationen Great Place To Work ut kvalitetsutmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser”. Rankingen görs dels genom medarbetarundersökningar, dels genom att titta på hur företag motiverar, inspirerar och tar hand om sina anställda. IMI är i år certifierade av Great Place To Work och vår ambition är att år 2025 vara i topp på listan över Sveriges bästa arbetsplatser.

Dina arbetsuppgifter
Som senior frontend/ fullstackutvecklare kommer du designa och implementera säkra, skalbara och kostnadseffektiva lösningar för IMI:s produkter där du kommer ges stora möjligheter att påverka utvecklingen av de olika produkterna. I dina arbetsuppgifter ingår även kontinuerliga förbättringar av nuvarande funktionalitet och att handleda teamets mer juniora kollegor. I rollen får du tillsammans med dina kollegor i teamet lösa uppgifter för att uppfylla marknadens och kundernas krav, där innovativa och flexibla lösningar är kritiska framgångsfaktorer för produkterna. Flexibiliteten mellan att arbeta hemifrån och på våra kontor är nyckeln till ett stimulerande och effektivt arbete.

Din profil
Vi söker efter dig som brinner för programmering och vill vara med och ta våra produkter till nästa nivå. Du är van att skapa nya lösningar och levererar snygg och testbar kod. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt intresse och driv. Vi söker dig som har: * Flerårig arbetslivserfarenhet inom frontendutveckling * Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Vi ser det som meriterande om du har: * Högskoleexamen inom exempelvis datateknik eller liknande * Erfarenhet av automatiserad testning för frontend * Erfarenhet inom .Net, C#, MSSQL och Azure * Erfarenhet av Vue.JS och TypeScript * Arbetslivserfarenhet från lager eller logistik, WMS

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar IMI med Skill. Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Sofie Ilhed på 013- 473 81 64 eller sofie.ilhed@skill.se

Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.