Utvecklare till Medius Ascendo

Utvecklare till Medius Ascendo

Är du IT-intresserad och vill få möjligheten att växa ihop med ett företag i expansionsfas? Har du ett kreativt sinne och kommer gärna med innovativa förslag och lösningar? Läs då vidare för Medius Ascendo söker nu dig som har driv och engagemang att vara med på deras tillväxtresa.

Information om tjänsten

Medius Ascendo AB och har sitt huvudkontor i Östersund och det var också där de startade år 2003. Rötterna sitter djupt, men de har inte suttit stilla. Tvärtom! De har med envishet och energi erövrat hela Sverige med sina lösningar för elektronisk fakturahantering.

Med snart 15 år i branschen har de byggt upp en kundbas på cirka 1000 företag och är en av de största aktörerna på marknaden. Idag ingår de i Mediuskoncernen som har över 400 anställda, kontor i nio länder (huvudkontor i Sverige) och kunder globalt. Läs mer på mediusflow.com.

Medius Ascendo expanderar kraftigt och har precis gjort en stor satsning i USA, vilket gör att systemutvecklingsavdelningen behöver växa! Detta innebär stora möjligheter för dig att utvecklas och bara du själv sätter gränsen för vad du kan uppnå. Inför din start kommer du få en introduktion för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet. De sitter i fräscha lokaler och har en härlig stämning på kontoret. I dagsläget är de en grupp om sju personer som arbetar med utveckling och som ser fram emot att du ska komma på plats!

Som anställd hos Medius Ascendo erbjuds du utveckling, fina förmåner och bra marknadsmässiga löner. Här är tjänsten för dig som vill ta ansvar och vara en del av ett väldigt härligt gäng!

Arbetsuppgifter

Medius Ascendo arbetar med elektronisk fakturahantering och som systemutvecklare kommer du framförallt att arbeta med programmering. Ju mer flexibilitet och driv du har desto mer varierade arbetsuppgifter kommer det att finnas möjlighet till.

Vi söker dig som:
Har ett stort intresse för IT! Kanske har du studerat något inom IT eller arbetat med det under de senaste åren. Vi ser att du som söker har kunskap av Microsoft Visual Studio som utvecklingsverktyg samt programmeringsspråken C#, JavaScript, HTML med inslag av lite databas och SQL. Stora plus som väger tungt är om du har erfarenhet och kompetens kring front end programmering, ex Vue.js. Då vi håller på att lyfta hela miljön till Azure så är kunskapen även inom det området mer än välkommet. Det dagliga arbetet sker i Azure DevOps med versionshanteraren Git i bakgrunden.

Vidare är goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då Medius Ascendos verksamhet kräver det.

Som person älskar du utveckling och programmering och har ett stort driv att utvecklas vidare inom det! Du kommer gärna med kreativa och innovativa lösningar och idéer. Du är analytiskt lagd, noggrann i ditt arbete och duktig på att se helheter. Vi ser att du som söker har god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta nära både kollegor och kund. Vi ser även att du är självgående och har en problemlösande analysförmåga för att effektivt ta dig framåt i arbetet.

Övrigt:
Stad: Östersund
Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

För övriga frågor, kontakta Anna Eriksson, 073-805 88 75
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson
Telefon 0738058875
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (17 dagar kvar)