Supporttekniker till Scancloud

Supporttekniker till Scancloud

Vi växer så det knakar med teknik i världsklass!
Därför behöver vi ytterligare en supporttekniker i världsklass!

Våra kunder och partners behöver dagligen stöd och hjälp vid nya installationer och förändringar i datamiljöer. För att kunna fortsätta leverera högsta kvalitet i vår support och införandeprojekt, söker vi nu en ny medarbetare som sätter kunden i första rummet och kan agera som länk till vår teknikproduktion.

Som supporttekniker kommer du att ingå i vår supportgrupp som skall vara spjutspetsen gällande kunskap för våra kunder. Vi vill att du som söker har ett stort teknikintresse och är van att hantera tekniska applikationer. Minst lika viktig är förståelsen för kundens situation och teknikens användning i praktiken. Då vi är inne i en stark expansiv fas finns det goda möjligheter för dig som har ambitioner att hela tiden lära nytt och utvecklas tillsammans med oss.

Din Profil
Vi tror att rätt person för denna tjänst har erfarenhet av IT-support eller IT-drift. Du är självgående, ansvarstagande och har ett stort driv och gillar att ha många bollar i luften. Din personlighet präglas av prestigelöshet och en positiv grundsyn där du ser utmaningar som möjligheter. God samarbetsförmåga och social kompetens är en förutsättning då arbetsuppgifterna kräver samarbete med såväl IT-avdelningens medarbetare som medarbetare från andra avdelningar. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska och har förmåga att kommunicera på ett begripligt sätt oberoende av vem mottagaren är.
Mer info
Kontaktperson Marit Hult
Telefon 063-141059
Email Mejla Marit Hult
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scancloud.se
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scancloud arbetar inom området Elektronisk fakturahantering.
Vi är ett företag med kontor i Östersund och Stockholm, som för tionde året i rad nu är på väg att kraftigt öka vår verksamhet. Produkterna och tjänsterna levererar vi i våra egenutvecklade programvaror. Över femton tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i absolut teknisk framkant på marknaden. Att vi är i absolut framkant visar den otroliga kundtillströmning vi har, och att vi 2 år i rad blivit rankade som 1 av de 50 bolag i Sverige med den snabbaste tillväxten inom teknologisektorn. För att vi ska kunna upprätthålla tjänsteleveranser i världsklass behöver vi nu förstärkning.