SOS-sjuksköterska till Östersund

SOS-sjuksköterska till Östersund

SOS Alarm larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap.

Vill du prova något annat än ett traditionellt sjuksköterskearbete?
Har du några års erfarenhet och vill använda din kunskap och fingertoppskänsla på ett nytt sätt? Att vara SOS-sjuksköterska kräver ansvarstagande, empati och en närvaro utöver det vanliga. Du behöver vara professionell och både kunna samverka nationellt och arbeta självständigt. Har du förmågan att balansera förnuft och fakta med känsla i varje enskild situation? Är du en person som klarar hög stress, både i stunden men också under längre perioder oavsett tidpunkt på dygnet? om ett bra arbetsklimat och fantastiska kollegor är viktigt för dig så kan SOS Alarm vara rätt plats för dig.

Som SOS-sjuksköterska är du en del av navet som skapar trygghet och säkerhet när du möter de människor som ringt 112. Det huvudsakliga uppdraget består i att vara ett bakre medicinskt stöd för våra SOS- operatörer, ansvara för det virtuella väntrummet samt att bidra i vår kompetensutveckling.

Är du rätt för oss?
För att arbeta som SOS-sjuksköterska hos oss behöver du en svensk sjuksköterskelegitimation, tala flytande svenska, ha goda kunskaper i engelska och gärna fler språk. Du behöver kunna arbeta strukturerat och metodiskt och vara trygg i dig själv och din kompetens. Hos oss på SOS Alarm är våra värderingar hjärtat av kulturen och stor vikt läggs vid att du kan ta till dig våra värderingar Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande. VI värderar personliga egenskaper högt och eftersom vi är den första länken i akutsjukvården är flexibilitet en förutsättning.

Ansökan
Låter SOS Alarm som en plats för dig? Ansökan senast den 25 september men vi vill såklart ta del av din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Gruppchef Jonny Holmberg via mail till jonny.holmberg@sosalarm.se

Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 sept 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SOS Alarm har en unik verksamhet. Dygnet runt, året om hanterar vi larm och koordinerar hjälpresurser vid olyckor, kriser och störningar i samhället. I nära samverkan med våra kunder och partners stärker vi den svenska trygghetskedjan. SOS Alarm ägs av oss alla gemensamt - genom staten och alla Sveriges Kommuner och Regioner. Tillsammans skapar vi ett tryggare Sverige för alla, nu och i framtiden.