Dina arbetsuppgifter

Som Uthyrare ansvarar du för bostadsuthyrningen där du arbetar tillsammans i en tight grupp med förvaltare och fastighetstekniker. Vi söker en driven och kunnig person som trivs med personliga möten och som vill fortsätta utveckla uthyrningen av våra fastigheter.

I rollen som Uthyrare kommer du att arbeta med hela uthyrningsprocessen av våra objekt. Det blir din uppgift att uppfylla vår strävan att få nöjda hyresgäster och en effektiv uthyrningsprocess. Du har tät kontakt med kunder och bostadssökanden genom telefon, e-post och besök, vilket ställer stora krav på servicekänsla och en positiv inställning. Du är ett av företagets ansikten utåt och en viktig ambassadör för vårt varumärke.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
  • Hantera hyresavtal för bostäder, p-platser, garage, förråd mm
  • Kontraktsskrivning, uppsägningar, nyckelhantering samt utlämning
  • Hantera bostadskön
  • Utföra besiktningar, för- och avflyttningsbesiktning
  • Sköta hyresgästkommunikation och information
  • Vara delaktig i budgetarbete
  • Involverad i pågående och kommande successionsrenoveringar
Din profil

Som person är du lösningsorienterad, självgående och gillar att ta egna initiativ. Vidare är du noggrann, gillar struktur och är van att planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå och erfarenhet från administration och kundservice. Det är meriterande om du har en god förståelse för juridiska processer samt kunskaper i hyreslagen. Du har även en hög IT-mognad och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi lägger även stor vikt vid att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs. Du är ambitiös, drivande och tydlig i din kommunikation. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. SBB är ett entreprenörsdrivet bolag där vi tillsammans tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Krasser telefon 070-8215332 mail andreas.krasser@clwork.se. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast , via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment Grade-rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter.
Vår verksamhet växer och vi satsar mycket i Östersund. Vi behöver nu utöka vårt kontor med ytterligare en Uthyrare.