Verkstadschef Part-145 flygverkstad Östersund

Verkstadschef Part-145 flygverkstad Östersund

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden för kunder inom flyg och helikopterbranschen i Sverige och internationellt. I Östersund finns sektionen Civil Rotor Wing som arbetar med underhåll och modifieringar av civila helikoptrar. Då nuvarande verkstadschef tar sig an nya utmaningar söker vi nu en ersättning till vår flygverkstad inom vårt Part145-tillstånd.

Din framtida utmaning
Som verkstadschef ansvarar du för vår Part-145 flygverkstad som består av 10 medarbetare, flygmekaniker och, flygtekniker. Förutom att leda personalen kommer du även att få möjlighet att utveckla verksamheten, och ta hem nya projekt. Du kommer sitta i sektionens ledningsgrupp och vara delaktig i sektionens mål och resultat uppföljning.

Som chef hos oss har du även ett ekonomiskt ansvar för verksamheten som innebär arbete med budget och kalkylering. Vår flygverkstad berörs av flera arbetsmiljökrav vilket innebär att du kommer ansvara för att arbetsmiljöarbetet sker enligt lagkrav och våra processer.

Arbetet innehåller daglig kontakt med kunder både svenska och internationella.

Den du är idag
Som ledare är du beslutsam och tydlig med fokus på att tillvarata och utveckla medarbetarnas förmågor och potential för att på så sätt utveckla hela verksamheten.

Du sprider positiv energi i din omgivning och kan engagera och motivera medarbetarna mot uppsatta mål. Som person är du också bra på att samarbeta, kommunicera samt är uthållig.

God förmåga att uttrycka sig på engelska både i tal och skrift krävs liksom grundläggande kännedom om Part 145 & M regelverket och vi ser helst att du arbetat som verkstadschef tidigare. Meriterande är också erfarenhet av projektledning, offertarbete, marknadsföring eller försäljning.
Mer info
Telefon 013180000
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://saabgroup.com/career/people-philosophy/
Sista ansökningsdag 12 aug (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Explore your potential, find your edge. Vårt innovativa, samarbetsfokuserade och pragmatiska tänkande har hjälpt oss att driva gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi kallar det vår thinking edge. På Saab kan du utveckla din personliga spets, stärka din kompetens och dela idéer med andra. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Det är ett grundläggande mänskligt behov att känna sig trygg, och som vi ser det, en mänsklig rättighet. Genom system och lösningar som ökar säkerheten bidrar vi till detta. Företaget kännetecknas av våra värderingar: VILJA - KUNNANDE - FÖRTROENDE

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.