Kundmottagare

Kundmottagare

Är du ansvarskännande och serviceminded? 
Vi söker nu en driven och serviceinriktad kundmottagare till vår verkstad i Östersund (Odenskog). Arbetsuppgifterna består bland annat i att boka in service och reparationer för våra kunder, planering av jobb för våra mekaniker samt reservdelsbeställningar. Stort fokus i ditt jobb ligger på att svara för god service och att skapa hög kundnöjdhet.

Din profil: 
Vi söker dig som "brinner" för att jobba med människor och har en mycket god servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en aktiv och flexibel arbetsmiljö. Du bör ha en god generell kunskap om bilar och ett allmänt tekniskt intresse. Ett gott affärsmannaskap ser vi som en grundförutsättning för att du ska lyckas i tjänsten. I urvalsarbetet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper:
  • Engagemang i ditt arbete
  • Ansvarskänsla
  • Serviceinriktad
  • Ordningssinne
Du har goda färdigheter i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, samt bra kunskaper i engelska.
B-körkort

Omfattning/Arbetstider/Lön:
Tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning.
Heltid/Dagtid.
Månadslön/Individuell lönesättning.

Övrig information:
Du gör din ansökan genom att registrera ditt CV och ett personligt ansökningsbrev på: www.onepartnergroup.se
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.soderqvistbilservice.se/
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se