Mötesbokare till spännande företag i finansbranschen

Mötesbokare till spännande företag i finansbranschen

Är du driven, älskar sälj och stimuleras av att kunna påverka din egen lön? Söderberg & Partners växer och därför söker vi nu fler mötesbokare till vårt team i Östersund. Vill du arbeta på ett marknadsledande företag med starkt varumärke? Då är det här jobbet för dig!

Som mötesbokare arbetar du med att aktivt kontakta potentiella kunder via telefon för att boka in personliga möten med våra rådgivare. Du ingår i ett team inom nyförsäljningsenheten som, i nära samarbete med Söderberg & Partners seniora företagssäljare och rådgivare, är med och bidrar till bolagets fortsatta tillväxt. Du utbildas internt för att kunna föra samtal kring alla Söderberg & Partners tjänster. Att arbeta som mötesbokare innebär mycket kundkontakt och det är därför viktigt att du är lösningsorienterad samt har en bra förmåga att hantera olika typer av människor.

När du jobbar hos oss har du ett utvecklande och givande jobb med bra arbetsmiljö och förmåner. Söderberg & Partners är en starkt värderingsdriven organisation som arbetar för att generera maximal nytta för våra kunder. Vi sätter upp höga mål och premierar medarbetare som sporras av eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och utmana sig själva. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och göra karriär inom koncernen.

Vi erbjuder:
  • Det perfekta jobbet för dig älskar sälj och vill växa och utvecklas i organisationen
  • Utbildning och coachning för att ge dig kontinuerlig utveckling i det dagliga arbetet
  • En god inblick i finans-/försäkringsbranschen, våra olika affärsområden och tjänster
  • God arbetsmiljö och bra förmåner både för friskvård och hälsa
Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt!

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Anställningsstart: Snarast

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Måndag - fredag

Lön: Månadslön + provision

Vill du veta mer? Kontakta Elenor Eriksson, 0760-32 18 10, elenor.eriksson@soderbergpartners.se

Vi söker dig som:
  • Är en tävlingsmänniska med stor drivkraft och en ambition att lyckas
  • Har god kommunikationsförmåga, relationsskapande och hög social kompetens
  • Är resultatorienterad och målmedveten
  • Är en lagspelare
  • Har ett intresse för finans och drivs av att göra affärer
  • Har erfarenhet från försäljning eller mötesbokning
Mer info
Kontaktperson Elenor Eriksson
Telefon 0760-32 18 10
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?