Ekonomiassisten

Ekonomiassisten

Simpleko är ett företag som utvecklar och levererar digital ekonomisk förvaltning. Våra kunder finns i hela Sverige och vi har kontor i Uppsala och Östersund. Vi är drygt 80 medarbetare som idag levererar ekonomisk förvaltning till ca 1 000 fastighetsägare där majoriteten är bostadsrättsföreningar.
Ekonomiassistent till Redovisningsgruppen

Vi söker nu en Ekonomiassistent till Redovisningsgruppen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med redovisning och ingå i ett team på 15 personer som hanterar leverantörs- och lånereskontran, kontoavstämningar, löner och arvoden, kontakt med kunder, leverantörer, banker med mera. Du förväntas kunna arbeta självständigt då du kommer arbeta med eget kundansvar och vara kontaktperson för bostadsrättsföreningars styrelser. Dock arbetar vi ofta i grupp som ett lag och vi hjälps åt med arbetsuppgifterna. Engagemang, initiativtagande, samverkan och delaktighet är egenskaperna som värderas högt för att gruppen ska trivas och känna arbetsglädje på jobbet.

Du har goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten. Vi jobbar alltid proaktivt och nära kunderna. Alla i gruppen förväntas vara delaktiga i den ständiga utvecklingen av våra processer, rutiner och systemstöd.

Kvalifikationer

Du har en god förståelse för bokföring och vill utvecklas. Du kan formulera dig väl både muntligt och skriftligt och kan anpassa ditt språk efter situation och mottagare. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som arbetskamrater. Det är viktigt att du är en lagspelare som trivs med att jobba i grupp, och ser möjligheter istället för hinder. Du är en strukturerad administratör som är noggrann och trivs i ett högt tempo. Personligheten väger tungt.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med redovisning, är trygg användare av Office-paketet och har erfarenhet av arbete i olika IT-system då vårt arbete i huvudsak är digitaliserat. Du kan stå upp för våra hörnstenar Förtroende, Samarbete, Engagemang och Ansvarstagande.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast fredagen den 30 september 2022, till jobb@simpleko.se. Vi tillämpar provanställning. Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ivo Nazlic.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!