Säljare till Riddermark Bil Östersund (BMW Volvo Audi Volkswagen Mercedes m.fl.)

Säljare till Riddermark Bil Östersund (BMW Volvo Audi Volkswagen Mercedes m.fl.)

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Vår butik i Östersund har nu vuxit ännu mer och vi behöver fler säljare! Hos oss är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek. Nu utökar vi våra säljteam ytterligare och söker därför drivna lagspelare till vår uppskattade butik i Fagerbacken.

Om dig
Vi söker personer med specifika attityder och egenskaper, snarare än fullfjädrade bilsäljare.

Gillar du förändring och triggas av utmaningar? Är du ständigt nyfiken och beredd att göra det lilla extra? Älskar du kundkontakt och brinner för den magi som uppstår vid en god försäljning? Då kan du vara rätt medarbetare för oss – och vi arbetsplatsen för dig. Vi gillar mångfald och ser gärna att fler tjejer söker våra tjänster.

Att sälja hos oss
Är enkelt. Har du ett högt engagemang, lyhördhet och ett starkt intresse? Då lär vi dig att sälja. Bilförsäljning hos oss är modernt och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som bilförsäljare på Riddermark Bil arbetar du med bilaffärens alla steg, från första kundkontakt och provkörning till leverans och eftervård.

Riddermark Bil har Sveriges största utbud av begagnade bilar. Därför blir förmågan att kunna göra en relevant behovsanalys och snabbt skapa en relation med kunden avgörande. Som säljare hos oss jobbar du i team om 5–8 personer med en gruppchef som har till uppgift att leda gruppen mot tydliga gemensamma mål.

Ansökan - ett roligare ansökningssätt!
Klicka på Ansök nu - Du får då göra en enkel och snabb videointervju där du får svara på ett par frågor om dig själv och varför du vill ha just det här jobbet. Kul och enkelt!

Vill du söka jobbet från din smartphone så gör du det genom Instnt appen, tryck då på "ansök nu" från din smartphone så kommer du direkt in i Appstore/Google Play och kan enkelt ladda ner appen som därefter länkar dig direkt till jobbet.

Vill du söka jobbet via webben se då till så att du har en dator med en fungerande webbkamera och mikrofon. När du trycker på "Ansök nu" ska du vara beredd att svara på intervjufrågorna.

Lön: fast del + provision.
Tjänst: Heltid, tillsvidare.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riddermarkbil.se/karriar/
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008 och vi omsatte 1 miljard SEK år 2016.

Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förändra, förbättra samt alltid vara lyhörda och ärliga.