Bilförsäljare sökes till Östersund (BMW Volvo Audi Volkswagen Mercedes m.fl.)

Bilförsäljare sökes till Östersund (BMW Volvo Audi Volkswagen Mercedes m.fl.)

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar.Idag består bolaget av 7 st. anläggningar i landet med totalt 105 medarbetare. Bolaget har stark entreprenörsanda trots att man idag är Sveriges största begagnat bilhandlare.

Ansök utan CV via video, läs mer längst ner!

Tjänsten
Som säljare på Riddermark Bil arbetar du tillsammans med ditt säljteam mot en gemensamt uppsatt budget. Du är bolagets ansikte utåt och är ansvarig över att göra kvalitativa bilaffärer som gynnar både kunderna och företaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Försäljning och inköp av bilar i butik och över telefon.
  • Ansvara över kundkontakten som sker inför, under och efter varje bilaffär.
  • Arbeta med att ständigt förbättra våra tjänster och skapa nöjdare kunder.

Vi söker dig

Som gillar utmaningar och inte räds för att vidga din comfort zone. Du gillar människor och har lätt för att se lösningar istället för problem. Du trivs i rollen som säljare och drivs av att slå gamla rekord både när det gäller affärer och kundvård.
Du behöver inte ha erfarenhet från bilbranschen, men vi tror att tjänsten passar allra bäst för dig som har erfarenhet av försäljning.

Vi vill att du som söker:
  • Trivs med att arbeta både självständigt och i team mot gemensamt uppsatta mål.
  • Triggas av utmaningar och är lösningsorienterad – inget uppdrag är för litet eller stort.
  • Kan identifiera dig med våra ledord: Ärlighet, engagemang, ansvar, trygghet och respekt.
  • Talar och skriver flytande på svenska och engelska.
  • Har körkort.

Ansökan

Klicka på Ansök nu - Du söker då genom en videointervju där du får svara på ett par frågor om dig själv och varför du vill ha just det här jobbet. Kul och enkelt!

Vill du söka jobbet från din smartphone så gör du det genom Instnt appen, tryck då på "ansök nu" från din smartphone så kommer du direkt in i Appstore/Google Play och kan enkelt ladda ner appen som därefter länkar dig direkt till jobbet.

Vill du söka jobbet via webben se då till så att du har en dator med en fungerande webkamera och mikrofon. När du trycker på "Ansök nu" ska du vara beredd att svara på intervjufrågorna.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riddermarkbil.se/karriar/
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Jag bryr mig inte vart du kommer ifrån. Det enda jag bryr mig om är vart du vill någonstans" - Alexander Riddermark, VD Riddermark Bil

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, engagemang, trygghet och respekt - något som gör oss starkare och uppskattas av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008. Bolaget omsatte 1 miljard SEK år 2016.