Vuxenpsykiatriska kliniken i Östersund välkomnar Leg. psykologer till Öppenvård 1

Vuxenpsykiatriska kliniken i Östersund välkomnar Leg. psykologer till Öppenvård 1

Om arbetsplatsen
Område psykiatri är en del av Östersunds sjukhus, beläget i centrala Östersund. Kliniken ansvarar för psykiatrisk vård på specialistnivå, med öppenvård, akutmottagning och tre heldygnsavdelningar. Vid kliniken finns även DBT-team och ett specialistpsykiatriskt omvårdnadsteam (SPOT). Området har ca 260 medarbetare, varav ca 20 psykologtjänster. Öppenvården är indelad i två större mottagningar, Öppenvård 1 och 2. Hos oss arbetar du med kollegor från många yrkesområden, med både spets och bredd i kompetensen. Vi arbetar mot en personcentrerad och kunskapsstyrd vård och har ett pågående projekt med öppna prioriteringar. Öppenvård 1 är indelad i fyra mindre mottagningar; neuropsykiatriska mottagningen, beroendemottagning, mottagning för psykisk funktionsnedsättning och psykos samt ätstörningsenheten.

Arbetsuppgifter
Som psykolog vid Öppenvård 1 arbetar Du varierat med bedömningar, behandlingar individuellt och i grupp, samt genom konsultativt arbete inom teamen. Vår psykologgrupp fungerar som övergripande resurs för att tillse behov av bedömning och behandling vid alla mindre mottagningar. Som enskild psykolog arbetar Du även mer riktat mot någon av mottagningarna genom deltagande i möten och teamarbete. I gruppen finns ett konstruktivt och öppet samarbetsklimat och god stämning. Via psykologer med ledningsuppdrag finns ett nära samarbete med ledning som ger delaktighet och smidighet i uppföljning och utvärdering av vården. Kliniken har ett samarbete med MIUNs psykologprogram som innebär medverkan av psykologkandidater och även -assistenter i patientarbetet. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av och trivs i en handledarroll. Utveckling och karriärvägar för psykologer Långsiktig kompetensförsörjning av psykologer är en hjärtefråga för vår verksamhet. Regionen var bland de första i landet med att införa Karriärvägar för psykologer. Inom vuxenpsykiatrin har vi vårdat och utvecklat varje steg i den kliniska karriärvägen, från PTP till specialist med ledningsansvar, så att vi kan erbjuda kompletta karriärvägar från bredd till spets. Oavsett karriärsteg är vi måna din utveckling och trivsel. Därför erbjuder vi flexibla arbetssätt och goda möjligheter att variera arbetsuppgifter över tid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. psykolog och har ett brett intresse för psykiatri och psykologisk behandling. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom psykiatrisk verksamhet eller har erfarenhet av psykologisk behandling vid neuropsykiatriska tillstånd. Meriterande är specialisering inom klinisk vuxenpsykologi, psykologisk behandling eller psykoterapeututbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter. Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Edholm
Telefon 070-6124085
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (11 dagar kvar)