Vikarierande sjuksköterska välkomnas till Lungmottagningen

Vikarierande sjuksköterska välkomnas till Lungmottagningen

Om arbetsplatsen
Är du sjuksköterska, en lagspelare som gillar utmaningar? Då är du välkommen till oss på Lungmottagningen i Östersund! Vi söker en sjuksköterska till ett vikariat. Här ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del i teamarbetet tillsammans med härliga kollegor. På lungmottagningen har vi olika patientgrupper bl.a. KOL, lungcancer, astma, allergi, sarcoidos, fibros. Vi har en egen onkologiverksamhet och en poliklinisk dagverksamhet som utför olika undersökningar och behandlingar. Vi har även ansvar för patienter som behöver syrgas i hemmet samt för patienter som har behov av respirator i hemmet vilka våra specialistsjuksköterskor ansvarar för. Vi har även sedvanlig mottagningsverksamhet som riktar sig mot allergi- och lungsjukdomar.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på mottagningen bedriver du egen mottagningsverksamhet bl.a. med lungfunktionsundersökningar och behandlingar samt telefonrådgivning. Vi har en stor allergiverksamhet där sköterskorna arbetar tillsammans med vår allergolog. På lungmottagningen arbetar vi dagtid måndag till fredag. I tjänsten ingår rotation mot lungavdelningen, minst var fjärde helg. Som sjuksköterska på lungavdelningen jobbar du med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning. Vi arbetar utifrån ett arbetssätt där vi tar tillvara varje medarbetares kompetens på bästa sätt utifrån en tydlig rollbeskrivning. På avdelningen vårdas framför allt patienter med olika former av lungsjukdomar, bl.a. KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom), lungcancer m.m.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en driven lagspelare och sjuksköterska. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela lungenheten. Erfarenhet av lungsjukvård är meriterande.

Övrigt
Urval och tillsättning kan ske löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Monica Dalesten
Telefon 063-153393
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)