Vikarierande sjuksköterska till lungmottagningen med rotation mot avd

Vikarierande sjuksköterska till lungmottagningen med rotation mot avd

Om arbetsplatsen
Är du sjuksköterska, en lagspelare som gillar utmaningar? Då är du välkommen till oss på Lungenheten i Östersund! Vi söker en sjuksköterska till en rotationstjänst där du kommer att arbeta både på avdelning med ordinarie sjuksköterskearbete och på mottagning med cytostatikabehandlingar samt övrig dagvårdsverksamhet. Här ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del i teamarbetet tillsammans med härliga kollegor. På Lungavdelningen arbetar vi i team med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, ledningssjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. På Lungmottagningen kommer vi att ha en egen onkologiverksamhet och en poliklinisk dagverksamhet som utför olika undersökningar och behandlingar. Vi har även ansvar för patienter som behöver syrgas i hemmet samt för patienter som har behov av respirator i hemmet vilka våra specialistsjuksköterskor ansvarar för. Vi har även sedvanlig mottagningsverksamhet som riktar sig mot allergi- och lungsjukdomar.

Arbetsuppgifter
Avdelning: Som sjuksköterska hos oss jobbar du med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning. Vi arbetar utifrån ett arbetssätt där vi tar tillvara varje medarbetares kompetens på bästa sätt utifrån en tydlig rollbeskrivning. På avdelningen vårdas framför allt patienter med olika former av lungsjukdomar, bl.a. KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom), lungcancer m.m. Mottagning: Som sjuksköterska på mottagningen kommer du att i första hand jobba med cytostatikabehandlingar och övrig dagsvårdsverksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och är en driven lagspelare. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela Lungavdelningen. Erfarenhet av lungsjukvård eller arbete på akutvårdsavdelning är meriterande.

Övrigt
Urval och tillsättning kan ske löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Svenne Millberg
Telefon 063-153425
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (7 dagar kvar)