Vikariat som underläkare till Östersunds rehabcentrum

Vikariat som underläkare till Östersunds rehabcentrum

Om arbetsplatsen
Är du en läkare i början av din karriär med intresse för rehabiliteringsmedicin? Välkommen till oss på Östersunds rehabcentrum. Vi söker en ambitiös läkarkollega till vårt team. Du blir en del av ett härligt gäng som har en helhetssyn på verksamheten och som lär av och peppar varandra. Vår verksamhet finns ca 2.5 km från Östersunds sjukhus. Läget nära skog och Östersunds vintersportstadion - med skid- och löparspår erbjuder både patienter och anställda en fin utemiljö med möjlighet till träning.

Arbetsuppgifter
Östersunds rehabcentrum tillhör Region Jämtland Härjedalen och är en av flera verksamheter inom område hjärta, neurologi och rehabilitering. Vi bedriver medicinsk rehabilitering, smärtrehabilitering i programform och här finns också reumatologimottagningen. Vi bedriver både öppen- och slutenvård. Vi arbetar i team med läkare, neuropsykologer, logopeder, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer och sekreterare. Du kommer ha en viktig roll i detta samarbete. Sedvanliga arbetsuppgifter som underläkare. Du har ingen jourtjänstgöring.

Kvalifikationer
Läkarexamen/legitimerad läkare. Språkkunskaper i svenska på C 1-nivå. Erfarenhet och intresse av att arbeta med rehabilitering är meriterande. Vi värdesätter om du är flexibel, har lätt att samarbeta, kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter och arbeta självständigt under handledning. Du arbetar både i team och enskilt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Läs mer om att bo och leva i Östersund; www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen; www.jamtland.se Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen; www.regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Charlotte Larson
Telefon 063-154639
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)