Vikariat - Psykolog Odensala Hälsocentral

Vikariat - Psykolog Odensala Hälsocentral

Om arbetsplatsen
Då en av våra medarbetare ska vara tjänstledig så söker vi efter Dig som är intresserad av ett vikariat som Psykolog vid Odensala Hälsocentral.
Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral som är Östersunds största med ca 13 300 listade patienter.

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många yrken.
Odensala Hälsocentral har en stabil personalgrupp med cirka 60 medarbetare där vi tar tillvara varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten.
Odensala hälsocentral är en trivsam arbetsplats strax söder om stan. Här arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, fysioterapeut/sjukgymnaster, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också BVC, MVC bemannat med distriktssköterska/ barnsjuksköterska samt barnmorskor. I den psykosociala enheten där du kommer att ingå arbetar ytterligare en psykolog samt två psykiatrisjuksköterskor. Vi har dessutom en rehabkoordinator som jobbar i teamet kring sjukskrivningsprocessen.
Hälsocentralen har två engagerade enhetschefer med delat ledarskap.

Hälsocentralen är för närvarande stafettoberoende, vi bemannar med fast anställda allmänspecialister som handleder flera utbildningsläkare. På hälsocentralen har vi en god lärandemiljö med lång erfarenhet av handledning för samtliga yrkesgrupper. År 2017 uppgraderades Odensala HC till Akademisk hälsocentral.
Torvalla Familjecentral med medarbetare, lokaliserad i Torvalla centrum ingår också i Enhetschefernas ansvarsområde.

Arbetsuppgifter
Som psykolog på Odensala hälsocentral har du en mycket viktig roll i arbetet med att bedöma och behandla vuxna patienter med psykisk ohälsa samt att bedöma och leda patienter till rätt behandling. Vi har ett väl fungerade multimodalt team, med sjukgymnast, rehab koordinator och läkare där psykologen har en självklar plats och ett stort ansvar för patienter med psykisk ohälsa. Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, och möjligheter finns att starta upp gruppverksamhet och internet KBT. Handledning ingår liksom regelbundna träffar med övriga psykologer i primärvården.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog. KBT-inriktning samt erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Annica Mortensen
Telefon 070-600 28 73
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2020 (22 dagar kvar)