Vikariat - Distriktssköterska Odensala Hälsocentral

Vikariat - Distriktssköterska Odensala Hälsocentral

Om arbetsplatsen
Söker du ett spännande och utmanande arbete?
Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral som är Östersunds största med ca 13 300 listade patienter.
Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många olika yrken.
Odensala hälsocentral har en stabil personalgrupp med cirka 60 medarbetare där vi tar tillvara varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten.
Odensala hälsocentral är en trivsam arbetsplats strax söder om stan. Här arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, fysioterapeut/sjukgymnaster, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också BVC, MVC bemannat med distriktssköterska/ barnsjuksköterska samt barnmorskor. Den psykosociala enheten består av psykolog, psykiatrisjuksköterska samt socionom. Dessutom har vi en rehabkoordinator som jobbar i teamet kring sjukskrivningsprocessen.
Hälsocentralen har två engagerade enhetschefer med delat ledarskap.

Hälsocentralen är för närvarande stafettoberoende, vi bemannar med fast anställda allmänspecialister som handleder flera utbildningsläkare. På hälsocentralen har vi en god lärandemiljö med lång erfarenhet av handledning för samtliga yrkesgrupper. År 2017 uppgraderades Odensala hälsocentral till Akademisk hälsocentral.

Torvalla Familjecentral ingår också i Enhetschefernas ansvarsområde.


Arbetsuppgifter
Arbetet som distriktssköterska är en variation av telefonrådgivning och bokning av patientbesök, mottagningsarbete och mottagning av akuta patienter. Arbetet är omväxlande och självständigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård samt förskrivningsrätt. Erfarenhet från arbete vid hälsocentral är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där god samarbetsförmåga och förmåga till ett flexibelt arbetssätt är viktigt. Vi ser gärna att du har en positiv inställning till nya uppdrag och har ett förändringsinriktat arbetssätt.

Övrigt
Vikariat för att ersätta föräldraledighet, 200623 till 210131.
Mer info
Kontaktperson Annica Mortensen
Telefon 070-600 28 73
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (16 dagar kvar)