Vik. undersköterska till Medicinenheten, mag-tarm- och njursjukdomar

Vik. undersköterska till Medicinenheten, mag-tarm- och njursjukdomar

Som undersköterska på vår avdelning ansvarar du för att patientens vård och behandling följer ett optimalt flöde med utgångspunkt från en värdebaserad vård. Du får möjlighet att möta patienten med respekt och att involvera hen i de delar som skapar ett mervärde. Arbetet på vårdavdelningen innehåller traditionella undersköterskeuppgifter men även nya såsom deltagande vid rond och samordningsfunktion. Arbetet kommer att ske med utgångspunkt från ett anpassat schema under veckans alla dagar och kvällar för att alltid möta patientens behov.

Kvalifikationer
Undersköterska, gärna med intresse för och erfarenhet av mag-tarm- och njursjukdomar eller erfarenhet från annan medicinavdelning. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga och personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Malin Leyonberg
Telefon 063-154232
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en undersköterska med ett genuint fokus på patient och utveckling? Vill du ingå i ett glatt och härligt gäng som samarbetar utifrån patientens bästa? Välkommen till Medicinenheten! Vi uppmuntrar till egna idéer och erbjuder dig att arbeta med patientomvårdnad på vår avdelning. På enheten finns fyra specialiteter blod-, hormon-, mag-tarm- och njursjukdomar. Placering blir främst vid avdelningen för mag- tarm och njursjukdomar. Vi har utarbetat ett nytt arbetssätt där vi tar vara på din kompetens. Vi söker dig med mod, visioner och framtidstro om vårdens möjligheter! Tillsammans kommer vi att genomföra ett spännande utvecklingsarbete som sätter avtryck för framtiden. Vår ambition är att arbeta strukturerat med kompetensutveckling och reflekterande samtal eftersom vi vill att du ska känna dig trygg på ditt jobb.