Vik. undersköterska till Medicinenheten, en vårdavdelning i utveckling

Vik. undersköterska till Medicinenheten, en vårdavdelning i utveckling

Som undersköterska på vår avdelning ansvarar du för att patientens vård och behandling följer ett optimalt flöde med utgångspunkt från en värdebaserad vård. Du får möjlighet att möta patienten med respekt och att involvera hen i de delar som skapar ett mervärde. Arbetet på vårdavdelningen innehåller traditionella undersköterskeuppgifter men även nya såsom deltagande vid rond och samordningsfunktion. Placering blir främst vid avdelningen för blod- och hormonsjukdomar. Arbetet kommer att ske med utgångspunkt från ett anpassat schema under veckans alla dagar och timmar för att alltid möta patientens behov.

Kvalifikationer
Undersköterska, gärna med intresse för och erfarenhet av, blod- och hormonsjukdomar eller erfarenhet från annan medicinavdelning. God telefonvana är meriterande. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga och personliga egenskaper.
Mer info
Kontaktperson Maria Sandström
Telefon 063-154424
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en undersköterska med ett genuint fokus på patient och utveckling? Välkommen till Medicinenheten! Vi uppmuntrar till egna idéer och erbjuder dig att arbeta med patientomvårdnad på vår avdelning. På enheten finns fyra specialiteter hematologi, endokrinologi, gastroenterologi och nefrologi. Vi har utarbetat ett nytt arbetssätt där vi tar vara på din kompetens. Vi söker dig med mod, visioner och framtidstro om vårdens möjligheter! Tillsammans kommer vi att genomföra ett spännande utvecklingsarbete som sätter avtryck för framtiden. Vår ambition är att arbeta strukturerat med kompetensutveckling och reflekterande samtal eftersom vi vill att du ska känna dig trygg på ditt jobb.