Vik. systemhandläggare till löneservice

Vik. systemhandläggare till löneservice

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som systemhandläggare består bland annat av att leda och driva systemrelaterade utvecklingsarbeten inom lön- och HR-området. Du säkerställer att systemet har rätt inställningar utifrån lagar och kollektivavtal samt arbetar med ständiga förbättringar i vårt interna arbetssätt så som förbättra rutiner och funktioner i systemet. Du har viss användarsupport och hanterar behörigheter i systemet. Du kommunicerar förändringar och nya modulers funktionalitet ut till verksamheterna. Du felsöker och analyserar incidenter samt hanterar driftsfrågor i samarbete med vår systemleverantör.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat några år med systemförvaltning av verksamhetssystem kopplat till lön- och HR området. Du har erfarenhet och god vana av att arbeta med olika IT system inkl. Officepaketet. Tjänsten kräver god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift samt att du talar och skriver svenska obehindrat. Som person är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du trivs att jobba i högt tempo både självständigt och i grupp. Du är serviceinriktad och bra på att kommunicera, samarbeta och skapa goda relationer. Du har lätt att se förbättringsområden och har en förmåga att leda och driva utvecklingsarbeten från början till slut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Ann-Marie Åsander
Telefon 063-14 72 29
Område Östersund
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)