Vik medicinsk sekreterare till Kvinnosjukvården Östersunds sjukhus

Vik medicinsk sekreterare till Kvinnosjukvården Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Är du redo för nya utmaningar? Vill du förstärka vår bemanning som vikarie? Då är du välkommen till oss inom område Kvinna. Inom område Kvinna vid Östersunds sjukhus bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB, och gynekologi. Vi har även mottagningar inom specialistmödravård, gynekologi och Kvinnohälsa. Verksamheten har ca 17 000 mottagningsbesök per år samt ca.1300 förlossningar. På gynekologisk vårdavdelning finns 7 vårdplatser för inneliggande patienter och på BB-avdelning finns 14 vårdplatser. Östersund är en mycket attraktiv mellanstor svensk stad känd som Vinterstaden, med omedelbar närhet till fjällkedjan och ett flertal av landets största vintersportorter. Sommarstaden är dessutom vackert belägen längs Storsjöns strand. Segling, paddling, jakt och fiske, ett unikt friluftsliv är en bråkdel av vad den ljusa Jämtlands sommaren och hösten har att erbjuda. En fantastisk boendemiljö erbjuder ett aktivt liv för både barn och vuxna, där även kulturlivet är rikt och med en lokal särprägel. Jämtland är också "matriket" där gastronomi blivit en folksport. I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd aktiviteter.

Arbetsuppgifter
Det är en stimulerande arbetsplats där du kommer att få vara delaktig i vårt förbättringsarbete. I arbetet ingår dokumentation i journalsystemet Cosmic och Obstretrix, posthantering, telefontid, remisshantering, patientklassificering samt arbete med olika kvalitetsregister bl.a. INCA och Gyn-op.

Kvalifikationer
Utbildning till medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta med patientadministrativt system Cosmic. Erfarenhet och intresse av att arbeta med statistik i Excel är också meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, såsom att du är serviceinriktad, flexibel, professionell i din yrkesutövning, tar egna initiativ, har god samarbetsförmåga och har ett förtroendeskapande arbetssätt. Meriterande är erfarenhet av yrket samt av förändringsarbete och kvalitetsutveckling.

Övrigt
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Carina Sjöqvist
Telefon 072-211 69 21
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)