Vi välkomnar undersköterskor till Centraloperation!

Vi välkomnar undersköterskor till Centraloperation!

Som undersköterska med inriktning operation - ansvarar du för att iordningsställa operationssal och teknisk apparatur före operation. Du är även med i arbetet med att förbereda patienten. Du assisterar operationssjuksköterskan vid uppdukning av operationsmaterial och är den "osterila" assistenten på operationssalen som förser teamet med instrument och material. Efter operationen är du med och avvecklar. Du roterar mellan arbete på operationssal och kringuppgifter på operationsavdelningen.

Som undersköterska med inriktning anestesi - arbetar du både på operations- och uppvakningsavdelningen. Som anestesiundersköterska är du med och förbereder patienten och kopplar upp övervakningsutrustning som t.ex. EKG och assisterar vid olika typer av bedövningar/sövning. På uppvakningsavdelningen arbetar du i team med sjuksköterskor och ansvarar för övervakning av patienter efter operationen.

Ange gärna i din ansökan om det är inriktning mot operations- eller anestesisjukvård du är intresserad av att jobba inom.
Kvalifikationer
För att trivas hos oss har du ett intresse för operationssjukvård och har hög hygienisk medvetenhet. Undersköterskeutbildning är ett krav. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet från arbete inom operationsverksamhet. Du behöver ha viss datavana, har ett systematiskt arbetssätt och är noggrann.

Vi söker dig som tycker om att ge service, har god samarbetsförmåga och gillar ett omväxlande, utvecklande och teambaserat arbete.

Då vi uppmuntrar framåtanda och nytänkande ser vi gärna att du är kreativ, flexibel och har lätt för att se nya lösningar, arbetssätt och effektiva flöden. Du tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter, men även för helheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Mer info
Kontaktperson Carina Bouvin
Telefon 063-15 31 73
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På centraloperation vid Östersunds sjukhus behöver vi förstärka våra team med nya kollegor inom både operation och anestesi. Kanske är du en av dem vi kommer att välkomna till ett omväxlande och utvecklande arbete med erfarna kollegor!

Som undersköterska hos oss är du en viktig del i våra team på operationssalen. På centraloperation ingår operationsavdelningen med akuta och planerade operationer, uppvakningsavdelning och sterilcentral. Vi är totalt ca 130 medarbetare och utför omkring
8 000 operationer per år. Vi ger service till samtliga opererande verksamheter på Östersunds sjukhus inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och öron-näsa-hals.

Vill du veta mer om vår verksamhet och vad arbetet som undersköterska hos oss innebär?
Då är du välkommen till en informationsträff som vi bjuder in till den 15 april kl. 16.30-18.00. Ditt intresse av att delta vid detta tillfälle anmäler du via: www.regionjh.se/infotraff190415
Din anmälan behöver vi senast den 14 april.