Vi välkomnar undersköterska till Centraloperation!

Vi välkomnar undersköterska till Centraloperation!

Om arbetsplatsen
På centraloperation vid Östersunds sjukhus behöver vi förstärka våra team med ny kollega. Kanske är du en av dem vi kommer att välkomna till ett omväxlande och utvecklande arbete med erfarna kollegor! Som undersköterska hos oss är du en viktig del i våra team på operationssalen. På centraloperation ingår operationsavdelningen med akuta och planerade operationer, uppvakningsavdelning och sterilcentral. Vi är totalt ca 120 medarbetare och utför omkring 8 000 operationer per år. Vi ger service till samtliga opererande verksamheter på Östersunds sjukhus inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och öron-näsa-hals.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska ansvarar du för att iordningsställa operationssal och teknisk apparatur före operation. Du är även med i arbetet med att förbereda patienten. Du assisterar operationssjuksköterskan vid uppdukning av operationsmaterial och är den "osterila" assistenten på operationssalen som förser teamet med instrument och material under operationen. Du roterar mellan arbete på operationssal och kringuppgifter på operationsavdelningen.

Kvalifikationer
För att trivas hos oss har du ett intresse för operationssjukvård och har hög hygienisk medvetenhet. Undersköterskeutbildning är ett krav. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet från arbete inom operationsverksamhet. Du behöver ha viss datavana, har ett systematiskt arbetssätt och är noggrann. Vi söker dig som tycker om att ge service, har god samarbetsförmåga och gillar ett omväxlande, utvecklande och teambaserat arbete. Då vi uppmuntrar framåtanda och nytänkande ser vi gärna att du är kreativ, flexibel och har lätt för att se nya lösningar, arbetssätt och effektiva flöden. Du tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter, men även för helheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Mer info
Kontaktperson Lars Salomonsson
Telefon 063-15 31 72
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)