Vi välkomnar tandvårdsstuderande till Folktandvården i sommar!

Vi välkomnar tandvårdsstuderande till Folktandvården i sommar!

Om arbetsplatsen
Pluggar du till tandläkare eller tandhygienist? Kom och jobba hos Folktandvården Region Jämtland Härjedalen i sommar! Ett sommarjobb hos oss innebär att du får möjlighet att se hur det är att jobba i Folktandvården Region J/H och vi får chansen att lära känna dig. Vi erbjuder en visstidsanställning under några veckor på hel- eller deltid utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Ange i din ansökan vilken termin du går, vilka veckor du har möjlighet att arbeta och önskemål om klinik.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en god introduktion på kliniken och dina arbetsuppgifter varierar beroende på hur långt du har kommit i din utbildning. Tandläkarstudenter som avslutat termin 9 kan arbeta på tillfällig legitimation.

Kvalifikationer
Du ska vara studerande vid tandläkar- eller tandhygienistprogrammet.

Övrigt
Folktandvården Region Jämtland Härjedalen är en liten tandvårdsorganisation med stora möjligheter. Vi är ca 190 medarbetare och det finns 15 allmäntandvårdskliniker från Gäddede i norr till Sveg i söder. Fyra av våra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår jourklinik, tandakuten i Östersund. Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Marianne Knutsson
Telefon 063-14 76 11
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (43 dagar kvar)