Vi välkomnar sjuksköterskor till område psykiatri!

Vi välkomnar sjuksköterskor till område psykiatri!

Om arbetsplatsen
Är du sjuksköterska och vill utvecklas inom ett spännande och komplext område? Välkommen till område Psykiatri. Vi söker just nu flera sjuksköterskor till vår heldygnsvård. Heldygnsvården består på området av tre avdelningar. 1B är en mindre avdelning med inriktning mot psykiatriskakutvård med 8 platser. 4A har till störstadel hand om patienter som har psykossjukdomar och ätstörningsvård med 10 platser. 4B har till störstadel hand om patienter som lider av förskjutningar i stämningsläget med 14 platser. Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor med patienten i fokus. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett förtroendeskapande arbetssätt samt kollegial kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på våra avdelningar leder och fördelar du omvårdnadsarbetet samt koordinerar/prioriterar insatserna i relation till närstående och andra vårdgivare med utgångspunkt i patientens individuella behov. Hos oss jobbar sjuksköterskor, skötare/undersköterskor, läkare och kurator tillsammans.

Kvalifikationer
Krav är Leg. Sjuksköterska, erfarenhet eller specialistutbildning inom område psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du som söker är positiv, engagerad, kan hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är intresserad av psykiatriskt omvårdnadsarbete och att aktivt delta i avdelningens utvecklingsarbete. Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att höra av dig till oss! Är du intresserad av att bli en del av vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se I mån av tillgång så kan vi eventuellt hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbahososs/hjalpmedboende Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Helen Andersson
Telefon 072-209 21 97
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (13 dagar kvar)