Vi välkomnar dig som vill jobba som undersköterska på Lungavdelningen!

Vi välkomnar dig som vill jobba som undersköterska på Lungavdelningen!

Om arbetsplatsen
Är du en lagspelare som är förändringsbenägen och gillar utmaningar? Välkommen till oss på Lungavdelningen! På Lungavdelningen blir du en viktig del i teamarbetet och återuppbyggandet av enheten. Vi söker nu undersköterskor för att stärka vår grundbemanning. I nuläget är Lungavdelningen stationerad i lokaler på plan 7 tillsammans med Hjärtenheten, men har som mål att flytta tillbaka till ordinarie lokaler när bemanningen är i balans. Vår ambition är att återgå till två vårdlag med ledningssjuksköterskor samt på sikt utöka verksamheten ytterligare med fler vårdplatser. Vi arbetar i team med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sjukgymnast, och arbetsterapeut. Patientsjukdomsgrupper är bl.a lungsjukdomar som KOL, lungcancer, sarkoidos, lungfibros, allergi, immunbrist och post-covid. Många patienter är äldre och en del är inlagda under en längre tid.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss arbetar du nära patienterna både före och efter sin operation. Sedvanliga undersköterskeuppgifter där omvårdnadsarbete, kontroller, provtagning och dagligt stöd är en naturlig del av din arbetsdag. Din kunskap, ditt engagemang och förmåga att stötta på rätt sätt kan göra stor skillnad för varje enskild patient. Vår målsättning är att alla våra patienter skall uppleva vår vård som trygg, professionell och effektiv. Tjänsten innebär rotationsarbete dag/kväll/natt, med helgtjänstgöring. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning. Gärna med intresse och erfarenhet av lungmedicin och/eller arbete vid annan medicinsk vårdavdelning. Som person ser vi att du är empatisk, har god samarbetsförmåga och ett omvårdnadsfokus som innebär att hjälpa och finnas där för våra patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och tillsättning kan ske löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Svenne Millberg
Telefon 063-153425
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (8 dagar kvar)