Vi välkomnar dig som sjuksköterska till lungavdelningen!

Vi välkomnar dig som sjuksköterska till lungavdelningen!

Som sjuksköterska hos oss jobbar du med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning. Vi arbetar utifrån ett arbetssätt där vi tar tillvara varje medarbetares kompetens på bästa sätt utifrån en tydlig rollbeskrivning. På avdelningen vårdas framför allt patienter med olika former av lungsjukdomar, bl.a. KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom), lungcancer m.m. Möjlighet kan även finnas till arbete inom dagvårdsverksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och är en driven lagspelare. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela lungavdelningen. Erfarenhet av lungsjukvård är meriterande.

Arbetet innebär dag-, kväll- och nattarbete så du behöver kunna arbeta dygnets alla timmar.


Vår arbetstidsmodell bygger på att medarbetare och arbetsgivare tar ett gemensamt ansvar för bemanning utifrån enhetens behov och individuella önskemål.

Urval och tillsättning kan ske löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Svenne Millberg
Telefon 063-153425
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en lagspelare som gillar utmaningar!

Välkommen till oss på lungavdelningen i Östersund!

Här ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del i teamarbetet tillsammans med härliga kollegor. På lungavdelningen arbetar vi i team med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, ledningssjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi har en egen onkologiverksamhet, hemventilatorer och syrgas samt även en poliklinisk dagverksamhet som utför olika undersökningar och behandlingar som sjuksköterskor ansvarar för. Avdelningen har även ansvar för patienter som behöver syrgas i hemmet samt för patienter som har behov av respirator i hemmet.

Vi söker nu sjuksköterskor då vi har ett par medarbetare som varit tjänstlediga för studier och därför valt att gå vidare.

Välkommen med din ansökan!