Vi välkomnar dig som sjuksköterska till Lungavdelningen!

Vi välkomnar dig som sjuksköterska till Lungavdelningen!

Om arbetsplatsen
Är du en lagspelare som är förändringsbenägen och gillar utmaningar? Välkommen till oss på Lungavdelningen! På Lungavdelningen blir du en viktig del i teamarbetet och återuppbyggandet av enheten. Vi söker nu sjuksköterskor för att stärka vår grundbemanning då vår ambition är att återgå till två vårdlag med ledningssjuksköterskor samt på sikt utöka verksamheten ytterligare med fler vårdplatser. Nu i sommar är Lungavdelningen stationerad i lokaler på plan 7 tillsammans med Hjärtenheten, men har som mål att flytta tillbaka till ordinarie lokaler till hösten. Vi arbetar i team med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sjukgymnast och arbetsterapeut. Patientsjukdomsgrupper är bl.a lungsjukdomar som KOL, lungcancer, sarkoidos, lungfibros, allergi och immunbrist. Många patienter är äldre och en del är inlagda under en längre tid.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss jobbar du med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning. Vi arbetar utifrån ett arbetssätt där vi tar tillvara varje medarbetares kompetens på bästa sätt utifrån en tydlig rollbeskrivning. På avdelningen vårdas framför allt patienter med olika former av lungsjukdomar, bl.a. KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom), lungcancer m.m.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och är en driven lagspelare. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela Lungavdelningen. Som person är du öppen för förändringar och gillar utmaningar. Erfarenhet av lungsjukvård eller arbete på akutvårdsavdelning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och tillsättning kan ske löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Svenne Millberg
Telefon 063-153425
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 1 aug 2021 (3 dagar kvar)