Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Lugnviks HC

Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Lugnviks HC

Om arbetsplatsen
Välkommen till oss på Lugnviks hälsocentral vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Lugnviks HC. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en välfungerande och välbemannad hälsocentral. Du blir en del av ett nytt härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Hos oss jobbar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor undersköterskor, sjukgymnast, PSE, barnmorskor, bvc-sköterskor, rehabkoordinator med flera. Vi har cirka ca 7900 listade patienter.

Arbetsuppgifter
Att arbeta på Lugnviks HC i rollen som distriktssköterska innebär att arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral, så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen, viss akutverksamhet kan också förekomma. Att ha intresse för digitalisering och nya arbetssätt är meriterande då vårt uppdrag är att utvecklas inom dessa områden gällande digitala lösningar och Nära Vård. From årsskiftet skall vi även starta upp med hälsosamtal för vissa åldersgrupper vilket gör att vi till viss del måste utöka vår bemanning. Vi har ett nära samarbete med Lits hälsocentral ffa under sommaren när vi slår ihop våra verksamheter

Kvalifikationer
Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Välkommen till oss på Lugnviks hälsocentral. Då vi nu tar ett steg till i arbetet mot Nära Vård och skall erbjuda hälsosamtal from 2022 så behöver vi en ny medarbetare som kan vara med i uppstarten av detta arbete. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en välfungerande och välbemannad hälsocentral. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Hos oss jobbar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor undersköterskor, sjukgymnast, PSE, barnmorskor, bvc-sköterskor, rehabkoordinator med flera. Vi har cirka ca 7900 listade patienter. Legitimerad sjuksköterska, meriterande är vidareutbildning som distriktssköterska. Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Maria Sandström
Telefon 063-15 47 44
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (5 dagar kvar)