Vi söker diabetessköterska till Zätagränds HC

Vi söker diabetessköterska till Zätagränds HC

Om arbetsplatsen
Zätagränd hälsocentral ligger centralt placerad i Östersund och är en mycket väl fungerande hälsocentral med trivsel på hög nivå och god arbetsmiljö! Enheten kännetecknas av gott samarbete mellan alla yrkeskategorier. År 2019 fick vi det hedervärda priset som Årets Hälsocentral i Region Jämtland Härjedalen. Hälsocentralen är bemannad med både specialister och utbildningsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Här finns också rehabkoordinator, arbetsterapeut, sjukgymnaster och psykosocial enhet. Vi har en välbesökt familjecentral med barnmorskemottagning, barnhälsovård, socialtjänst samt öppen förskola. Vi är ca 47 medarbetare och två enhetschefer som tillsammans tar hand om drygt 12 200 listade patienter.

Arbetsuppgifter
Att arbeta på Zätagränds HC i rollen som diabetessköterska innebär att du tillsammans med en kollega delar på ansvaret för diabetespatienterna. I dagsläget har vi ca 450 st. Arbetet innebär också traditionella arbetsuppgifter på en hälsocentral, så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen, akutverksamhet kan också förekomma.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetes alt distriktssköterska med diabeteskompetens. Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga personcentrerad vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Erfarenhet som diabetessköterska är meriterande, stor vikt läggs vid personlighet.

Övrigt
Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Margareta Laxvik
Telefon 063-14 21 11
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)