Välkommen sjuksköterska, undersköterska och behandlingspedagog till SPOT!

Välkommen sjuksköterska, undersköterska och behandlingspedagog till SPOT!

Om arbetsplatsen
SPOT-teamet är en resurs som ett alternativ till traditionell heldygnsvård och som komplement till mer sedvanlig öppenvård på Område psykiatri. Område Psykiatri står inför en spännande tid, vi vänder blad och blickar mot framtiden! Vi arbetar mot en personcentrerad vård och söker nu dig som är driftig, engagerad och flexibel att kunna hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. SPOT har en avgörande roll för framtidens vård, för god och nära vård utanför psykiatrins väggar. Vi jobbar i ett team där vi har möjlighet till daglig kontakt med patienterna, där vi vill träffa dem och kan verka för deras behov där de befinner sig. En stor del i vårt uppdrag är att göra hembesök eller träffas utanför psykiatrin, samverka med öppenvård och heldygnsvård på psykiatrin är avgörande, likväl som samverkan med andra vårdgrannar och aktörer runt om i regionen. På SPOT arbetar vi med patienter över 18 år som har psykiatrisk problematik med behov av intensivare insatser under en kortare period. Är du sjuksköterska, undersköterska eller behandlingspedagog, vill vara med och utöka vårat team och bygga framtidens vård? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I ditt arbete hos oss kommer du att möta patienter som är i behov av akut stöd, patienter som är inneliggande på heldygnsvård, de som befinner sig i hemmet men kanske har svårt att ta sig ut. En viktig del i arbetet är hembesök och/eller träffa patienten på annan plats än psykiatrin. Arbetsuppgifter är: Som sjuksköterska: * Bevaka omvårdnadsprocessen * Samverka/samordna kring läkemedel och medicinsk behandling * Stödjande- och motiverande samtal * Medverka på möten till gagn för patienten * Telefonrådgivning/stöd Som undersköterska: * Utföra och följa upp specifik omvårdnad * Stödjande- och motiverande samtal * Medverka på nätverksmöten till gagn för patienten * Telefonrådgivning/stöd Som behandlingspedagog: * Utföra och följa upp specifik omvårdnad * Stödjande- och motiverande samtal * Begränsade psykoedukativa och behandlande insatser * Medverka på nätverksmöten till gagn för patienten * Telefonrådgivning/stöd I SPOT kommer du att ha en unik möjlighet att forma hur vi i Jämtland Härjedalen ska arbeta för en god psykiatrisk nära vård. Under de år som SPOT har funnits så har vi utvecklat ett bra arbetssätt. Det vill vi jobba vidare med och det är dags att utveckla och ta det till nästa nivå.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, utbildad undersköterska/skötare eller behandlingspedagog. Vidareutbildning med inriktning psykiatri är meriterande lika så steg 1 utbildning och erfarenhet av psykiatriskt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort

Övrigt
Vi hanterar ansökningarna efter sista ansökningsdag på grund av semesterperioden. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Som sökande ska du lämna registerutdrag i samband med erbjudande av tjänst.
Mer info
Kontaktperson Stefan Mellgren
Telefon 073-0416671
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2022 (7 dagar kvar)