Utvecklande sjuksköterskejobb på neurologi- och strokeenheten

Utvecklande sjuksköterskejobb på neurologi- och strokeenheten

Om arbetsplatsen
Vill du utvecklas, trivs i team och sätter patienten i centrum? Välkommen till oss på neurologi- och strokeenheten i Östersund! Du möter patienter från hela Jämtland Härjedalen med stroke, akut och planerad neurologi samt hjärntumörer. Neurologi- och strokeenheten utvecklas ständigt och de senaste åren har det hänt mycket inom forskning och utveckling vilket skapar förbättringsmöjligheter för patienterna, samt möjligheter för dig att delta i nya projekt. Vårt mål är att alla nyanställda sjuksköterskor ska få det stöd de behöver för att känna sig trygg i sin yrkesroll, ge patienten en god och säker vård samt få ökad kunskap inom det specifika neuro- och strokeområdet. Vi har mycket internutbildningar och som ny hos oss får du stöd av erfarna kollegor både under din inskolning och efter. På enheten arbetar du mycket med en digital patientöversikt och via en läsplatta som du har med dig under hela ditt arbetspass. Vi arbetar också med digital läkemedelsjournal. Hos oss har vi dagtid en koordinator som bland annat svarar på inkommande samtal, ordnar med utskrivningar och tar emot rapporter, vilket gör att du som sjuksköterska får en god avlastning från många störande moment. Vi arbetar med många olika förbättringsarbeten, under de senaste åren har vi exempelvis utvecklat vårdkedjan för akut-stroke, Rädda Hjärnan, där du som sjuksköterska nu kan följa patienten genom hela den akuta vårdkedjan. Vi använder oss också av vårdnära service som ett stöd vid exempelvis patienttransporter, förråds- och kosthantering. Du som väljer att arbeta hos oss blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.

Arbetsuppgifter
Vi bedriver alltid förbättringsarbeten och strävar efter att nå uppsatta mål. Vi genomför regelbundet strokecertifieringsutbildning för alla yrkeskategorier. Neurologi- och strokeenheten har 20 vårdplatser, där vi för tillfället har 15 vårdplatser öppna, och som sjuksköterska hos oss utför du exempelvis allmän och specifik omvårdnad. Inskolning ges alltid och vi stämmer av tillsammans med dig hur lång inskolning du behöver. Enheten har ett nära samarbete med ett mobilt stroketeam som rehabiliterar strokepatienter i hemmet efter utskrivning. Till enheten hör också en sjuksköterskebaserad strokemottagning som arbetar med sekundärpreventiv uppföljning efter stroke och TIA (Transitorisk Ischemisk Attack). Möjlighet finns till auskultationspass om du känner dig osäker på om du vill söka dig till oss. Vill du veta mer om avdelningen och jobbet, kontakta enhetschef Sara.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska, trivs i team och vill utvecklas.

Övrigt
Urval och tillsättning kan ske löpande under annonseringstiden. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se I mån av tillgång kan vi eventuellt hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbochutbildning/boende Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Du kan också nå annonsen via länken nedan: https://recruit.visma.com/General/AssignmentPrint.aspx?guidAssignment=7ffa275d-8afe-4018-b2cb-f79068f2d4ae (Markera, kopiera och klistra in länken i en ny flik/nytt fönster om den inte visas som klickbar.)
Mer info
Kontaktperson Sara Magnusson
Telefon 072-2095454
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (11 dagar kvar)