Upphandlare för fastighetsrelaterade upphandlingar

Upphandlare för fastighetsrelaterade upphandlingar

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Arbetet som upphandlare är ett administrativt arbete som är utåtriktat och fullt av utmaningar. Som upphandlare ansvarar du för hela processen när det gäller genomförandet av strategiska upphandlingar av varor och tjänster. Vi söker nu en ny kollega som i huvudsak ska ansvara för strategiska upphandlingar till vår fastighetsenhet men ska även till viss del stödja kollegor gällande upphandling av medicinteknisk utrustning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med sakkunniga under processen.
Arbetet innefattar allt från att genomföra behovs- och marknadsanalys, upprätta och sammanställa upphandlingsdokument samt ansvara för anbudsutvärdering. Att förvalta och följa upp avtal är också en del av arbetet.

Arbetets komplexitet gör att du behöver hantera olika uppgifter parallellt. Det är viktigt att vara lyhörd och förstå verksamhetens behov. Du deltar även i interna och externa nätverk samt bidrar till enhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Arbetet kräver ett taktiskt tankesätt och en hög grad av affärsmässighet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område. Vi ser gärna att du har erfarenhet från upphandlingsarbete och/eller anbudsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fastighetsbranschen och har god kännedom om branschens standardvillkor. Du har god vana av att projektleda komplexa projekt och vi ser gärna att du har erfarenhet av förhandling. För uppgiften behöver du i hög utsträckning ha förmåga att se möjligheter, ta initiativ och nå resultat.

Som person är du drivande, strukturerad och analytisk med förmåga att arbeta målstyrt och affärsorienterat. Du skapar engagemang och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i Word och Excel är en förutsättning samt att du har mycket goda kunskaper att kommunicera på svenska i tal och skrift. I urvalsprocessen kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper, för att både du och vi skall trivas att arbeta tillsammans.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Lena Larsson
Telefon 070-226 77 28
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 apr 2021 (15 dagar kvar)