Undersköterskor välkomnas till kirurgienheten

Undersköterskor välkomnas till kirurgienheten

Om arbetsplatsen
Varmt välkommen till ett glatt och härligt gäng inom kirurgienheten! Vi bedriver kirurgisk vård inom följande specialiteter, Mage-Tarm, Bröst-Endokrin, Kärl-Plastik, Urologi-Öron, Palliation/onkologi samt Kirurgisk akutvård och Ögon. Vi har enhetskoordinatorer som ansvarar för telefonin och utför administrativa uppgifter. Vidare har vi stöd av vårdnära service som sköter förråd, patientkök och serverar patienterna mat tillsammans med vårdpersonalen. Det finns även mentorsträffar för undersköterskor en gång per månad. Där finns möjlighet att få stöd och hjälp för att känna sig trygg i sin undersköterskeroll. Du är välkommen att auskultera hos oss. Hör gärna av dig så berättar vi mer! Tillsättning sker fortlöpande till dess behovet är uppnått.

Arbetsuppgifter
Vi jobbar för Rätt Använd Kompetens vilket innebär att du, givetvis efter introduktion och/eller utbildning och under eget ansvar, utför allt från basal omvårdnad till mer tekniskt avancerade arbetsuppgifter, allt för att öka patientsäkerheten och göra arbetet intressant och utvecklande! På avdelningarna finns bland annat ledningssjuksköterskor som leder arbetet och fungerar som stöd för nya sjuksköterskor och undersköterskor. Du arbetar dag och kväll. När du känner dig trygg i rollen kan du även jobba en del på natten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning som undersköterska, gärna med intresse och erfarenhet av kirurgisk vård. Du trivs med ett strukturerat arbetssätt och kan självständigt ta ansvar för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter, ta egna initiativ och fatta egna beslut. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att den ena arbetsdagen inte behöver vara den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse. Behovet är nu fyra tillsvidareanställningar och två vikarier för tiden fram till 20 05 31. Ange i ansökan om du är intresserad av tillsvidareanställning, eller vikariat, för tiden fram till 20 05 31. Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Susanne Hemå
Telefon 063-153104
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)