Undersköterskor välkomnas till intensivvårdsavdelningen!

Undersköterskor välkomnas till intensivvårdsavdelningen!

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen kommer du bland annat att arbeta med övervakning av svårt sjuka patienter, preoperativa förberedelser, postoperativ övervakning, såromläggningar, stomivård och mobilisering. I arbetet ingår även att hjälpa patienter med daglig hygien.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och flerårig erfarenhet som undersköterska.

Arbetet kräver god förmåga att kommunicera, liksom att samarbeta med kollegor och andra samarbetspartners. För att kunna se till de särskilda behov som våra patienter har är det viktigt att du har en välutvecklad empatisk förmåga.

Du trivs med ett strukturerat arbetssätt och kan självständigt ta ansvar för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter, ta egna initiativ och fatta egna beslut. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att den ena arbetsdagen inte behöver vara den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Löpande urval kommer att ske så välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vill du veta mer om tjänsterna eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system är du välkommen att kontakta enhetschef.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.
Mer info
Kontaktperson Pia Iwars
Telefon 063-154838
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på intensivvårdsavdelningen ser framemot att lära känna nya kollegor. Utifrån att vi önskar utveckla vårt arbetssätt och förstärka bemanningen söker vi undersköterskor för tillsvidareanställning. Kanske är du en av dem?

Vill du veta mer om intensivvårdsavdelningen och vad arbetet som undersköterska hos oss innebär, är du välkommen att anmäla dig till en av de informationsträffar vi bjuder in till 4 mars kl. 15.30, 12 mars kl. 14.30 eller 22 mars kl. 13.00. Det gör du genom att maila pia.iwars@regionjh.se och ange vilket datum du önskar träffa oss. Du får även en inblick i vårt arbete i beskrivningen som följer här nedan.

Som undersköterska hos oss är du en del av ett professionellt intensivvårdsteam som består av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Vi möter människor i ett av livets mest kritiska skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete varje dag. Vi arbetar med ständiga förbättringar av patientcentrerad omvårdnad och arbetsmiljö för att vara en arbetsplats att trivas på.

Vi driver en allmän intensivvårdsavdelning och vårdar svårt sjuka och allvarligt skadade patienter i alla åldrar, även barn. Verksamhet bedrivs dygnet runt. Varje år har vi ca 2 000 patienter, varav ca 600 är intensivvårdspatienter. Övriga är postoperativa patienter samt cvk- och epidural-kateterinläggningar. Vi arbetar även med MIG (mobil intensivvårdsgrupp), återbesöksmottagning för IVA-patienter och deltar på akutmottagningen vid traumalarm.

Hos oss har vi möjlighet att välja en arbetstidsmodell som innebär mer återhämtning vid rotationsarbete, dvs. lägre arbetstidsmått. I arbetet ingår att jobba två helger av fem utifrån ett individuellt rullande schema. När du börjar hos oss får du en introduktion som inkluderar bland annat bredvidgång och utbildning.