Undersköterska till lungavdelningen i sommar

Undersköterska till lungavdelningen i sommar

Om arbetsplatsen
På lungavdelningen ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del i teamarbetet. Vi har utvecklat vårt arbetssätt för att jobba än mer patientcentrerat och vi arbetar i team med sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast och arbetsterapeut. Patientsjukdomsgrupper är kronisk-obstruktiv lungsjuka, KOL, lungcancer samt andra lungsjukdomar som sarcoidos lungfibros, allergi och immunbrist.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska vid vårdavdelning. Arbetstiden är schemalagd till dag, kväll, natt och helg utifrån verksamhetens behov. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning. Gärna med intresse och erfarenhet av lungmedicin och/eller arbete vid annan medicinsk vårdavdelning.

Övrigt
Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Svenne Millberg
Telefon 063-153425
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)