Undersköterska till kvinnokliniken

Undersköterska till kvinnokliniken

Sedvanliga undersköterskeuppgifter vid vårdavdelning, dvs allmän omvårdnad samt specifik omvårdnad såsom venös och kapillär provtagning, katetersättning, såromläggning osv. Önskvärt med intresse för akutsjukvård och då främst kvinnosjukvård. Vi har en rotationstjänstgöring vilket innebär att du roterar mellan BB, gyn och förlossning. Arbetstiden är förlagd dag/ kväll, nattjänstgöring kan ingå.

Kvalifikationer
Undersköterska, med erfarenhet, helst av arbete från sjukhusvård, samt kompetens och/eller intresse av specifik omvårdnad/akut sjukvård. Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har trygghet i din profession och tycker om att arbeta med utveckling. Du har god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt när så krävs. När du arbetar självständigt så ska du ha en förmåga att strukturera och planera din arbetstur. Du har ett gott och respektfullt bemötande, såväl mot patient/närstående som med kollegor. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga och personliga egenskaper. Har du ett andra språk förutom svenska och engelska är det meriterande.

Inskolning påbörjas enligt överenskommelse. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Carina Sjöqvist
Telefon 063-153422
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 18 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Jämtland Härjedalen har en växande verksamhet vid Kvinnosjukvården och vi behöver därför utöka vårt personalteam. Inom Kvinnosjukvården vid Östersunds sjukhus bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB, och gynekologi. Mottagningar inom specialistmödravård, gynekologi och Kvinnohälsa. Verksamheten har 1 500 förlossningar per år samt 17 000 mottagningsbesök varav 10 000 är läkarbesök. På gynekologisk vårdavdelning finns 9 vårdplatser för inneliggande patienter, 4 polikliniska platser och på BB-avdelning finns 14 vårdplatser. Östersund är en attraktiv mellanstor svensk stad känd som Vinterstaden, med omedelbar närhet till fjällkedjan och ett flertal av landets största vintersportorter. Sommarstaden är dessutom vackert belägen längs Storsjöns strand. Segling, paddling, jakt och fiske, ett unikt friluftsliv är en bråkdel av vad den ljusa Jämtlands sommaren och hösten har att erbjuda. En fantastisk boendemiljö erbjuder ett aktivt liv för både barn och vuxna, där även kulturlivet är rikt och med en lokal särprägel. Jämtland är också "matriket" där gastronomi blivit en folksport. I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd aktiviteter.