Undersköterska till Medicinenheten

Undersköterska till Medicinenheten

Om arbetsplatsen
Är du en undersköterska med ett genuint fokus på patient och utveckling? Välkommen till Medicinenheten! Vi uppmuntrar till egna idéer och erbjuder dig att arbeta med patientomvårdnad på vår avdelning. Enheten har tre vårdlag med specialisering inom mag-tarm-, njur- och blodsjukdomar. Vi strävar efter att du skall få utvecklas och fylla på kunskaper kring ett vårdlag, men också få möjligheterna att bli trygg i de övriga. Som undersköterska på vår avdelning ansvarar du tillsammans med andra professioner för att vården följer ett optimalt flöde mot en trygg och säker vård. Du får möjlighet att möta patienten med respekt och att involvera hen i de delar som skapar ett mervärde.

Arbetsuppgifter
Arbetet på vårdavdelningen innehåller traditionella undersköterskeuppgifter men även nya som exempelvis samordningsfunktion. Arbetet kommer att ske med utgångspunkt från ett anpassat schema under veckans alla dagar och timmar för att alltid möta patientens behov.

Kvalifikationer
Undersköterska, gärna med intresse och erfarenhet av mag-, tarm- och njursjukdomar , blodsjukdomar eller erfarenhet från annan medicinavdelning. Du behåller lugnet och prioriterar i pressade situationer samt har en god kommunikationsförmåga. Erfarenheter av arbete i Cosmic och Nova samt god telefonvana är meriterande.

Övrigt
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Åsa Eldebro
Telefon 063-153000
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)