Undersköterska till Kirurgimottagningen, Östersunds sjukhus

Undersköterska till Kirurgimottagningen, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Vill du komma och jobba med ett positivt och framåtsträvande gäng på Kirurgimottagningen? En av våra stjärnor kommer att gå i pension under våren - därför söker vi nu en efterträdare på den tjänsten! På kirurgimottagningen har vi mottagningar inom många olika områden. Urologi, bröstcancer, plastik, övre- och nedre mag-tarm, kärl, övervikt och kirurgisk endokrinologi. Vi utför mindre operationer i lokalbedövning och har även en viss mottagningsverksamhet på specialistvården Campus. Mottagningsjuksköterskor och kontaktsjuksköterskor har egna mottagningar och telefonrådgivning. Mottagningen har ca 12 000 besök per år. Du kommer att ingå i ett glatt & härligt team! Område kirurgi består, med sina ca 260 medarbetare, av övre- och nedre mag-och tarmkirurgi, proktologi, urologi, bröst- och endokrinkirurgi samt kärl-, plastik- och barnkirurgi. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Som medarbetare är du är medlem i Regionens personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Tveka inte att ringa om du har några frågor. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av sedvanligt mottagningsarbete där du assisterar läkare och sjuksköterskor vid olika undersökningar och operationer i lokalbedövning, men du utför även olika administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning. Erfarenhet från specialistsjukvård inom kirurgi och/eller mottagningsverksamhet är meriterande. Erfarenhet av arbete med journalsystemet Cosmic är önskvärt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och flexibilitet. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och du är professionell i din yrkesutövning. Vi vill att du har en positiv grundinställning, är noggrann, ansvarstagande, besitter en god kommunikativ förmåga.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Frida Lindegren
Telefon 063-142405
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.regionjh.se/
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (7 dagar kvar)