Undersköterska till öron- näsa- halsoperation

Undersköterska till öron- näsa- halsoperation

Sedvanliga undersköterskeuppgifter vid öron- näsa-hals- operation. Assistera läkare och instrumenthantering. Vi ger alltid inskolning och börjar tjänst enligt överenskommelse. Som undersköterska hos oss arbetar du dagtid måndag - fredag.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska. Meriterande är intresse och erfarenhet av öron- näsa- hals- och operationssjukvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, så som flexibilitet och trygghet i din profession.

Under förutsättning att kompetenskrav är uppfyllda ges företräde vid behov av omplacering samt till tillsvidareanställda inom JLL och företrädesberättigade enligt LAS. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Ann-Sofie Köhler
Telefon 063-153834
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 22 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inspirerande undersköterskejobb inkl utveckling* Vill du vara med och bygga ut vår operationsverksamhet? Vi söker dig som har teamkänsla, vill ha ett omväxlande arbete och utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss! Öron-näsa-hals är en specialistmottagning med mottagnings- och operationsverksamhet samt logopedmottagning. Vi har också en egen jourlinje med beredskap dygnet runt. Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera vår verksamhet och vi förväntar oss av dig att du också vill vara med i det arbetet. Operationsverksamheten behöver ersättare för en medarbetare som går i pension. Dina arbetsuppgifter är att vara pass på operationssal och hantera förråd, apparatur och sterilgods. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2 400 medarbetare är det enda i Jämtlands län, vilket ger en närhet mellan de olika specialiteterna. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd spännande och roliga aktiviteter. * Vi utvecklar vår operationsverksamhet och arbetar in ett väloljat team.