Undersköterska till ögonmottagningen

Undersköterska till ögonmottagningen

Om arbetsplatsen
Gillar du fart, teknik och utveckling? Välkommen till oss på ögonmottagningen! Ögonmottagningen är en av sjukhusets största mottagningar med cirka 25 000 besök årligen. Vi bedriver mottagning med både akuta och tidbokade besök. Därtill har vi en egen operationsavdelning för polikliniska operationer och injektionsverksamhet. Ögonsjukvården är en helt egen specialitet i snabb utveckling, med mycket medicinteknisk utrustning. Ögonmottagningen är en arbetsplats i ständig utveckling och förbättring, vi har som mål att bli Sveriges bästa ögonmottagning! Just nu söker vi en undersköterska för en allmän visstidsanställning under perioden 201130 - 210228 med möjlighet till förlängning. Hos oss omges du av andra undersköterskor, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, läkare, optiker och ortoptister. Vi är totalt ca 50 st. tillsvidareanställda. Undersköterskan hos oss har ett intressant, kvalificerat och omväxlande arbete.

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att få jobba på toppen av din kompetens! Dina arbetsuppgifter på ögonmottagningen kommer bl. a. innefatta förberedelser inför läkarmottagning såsom kontroll av synskärpa, ögontryck, färgseende och synfältsundersökning. På vår operationsavdelning kommer du även att assistera vid polikliniska operationer och ha övriga arbetsuppgifter tillhörande operationsavdelning. Vi erbjuder Dig en trygg och grundlig introduktion. Som undersköterska hos oss arbetar du dagtid måndag - fredag.

Kvalifikationer
Du har utbildning som undersköterska. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med ögonsjukvård, både inom optikerverksamhet och inom hälso- o sjukvården eller erfarenhet av operation. Mycket stor vikt läggs vid personliga egenskaper, såsom flexibilitet och trygghet i din profession.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Mer info
Kontaktperson Lena Lindholm
Telefon 073-8020384
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (8 dagar kvar)