Undersköterska/skötare till Psykiatrisk akutavdelning 1B!

Undersköterska/skötare till Psykiatrisk akutavdelning 1B!

Om arbetsplatsen
Vi på område psykiatri söker undersköterska/skötare som vill bli en del av vårt härliga arbetslag där vi tillsammans inspirerar och lyfter varandra. Psykiatrin rymmer både öppen- och heldygnsvård och är uppdelad i subspecialiserade bedömnings- och behandlingsenheter som bistår patienter i Jämtlands län som är i behov av specialistpsykiatri. Sammanlagt har området ca 240 medarbetare som hjälper våra patienter med psykisk ohälsa. Vi har en kollega som går i pension till sommaren och därför söker vi nu en undersköterska/skötare som vill jobba på avdelning 1b med inriktning akutpsykiatri. Din ansökan bör innehålla meritförteckning och referenser. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som undersköterska/skötare i heldygnsvård arbetar du närmast patienten och är det stöd patienten behöver i sitt dagliga liv, sin personliga omvårdnad och sina sociala kontakter. Hos oss arbetar du tillsammans med andra yrkeskategorier så som sjuksköterskor, läkare, kurator och psykolog. Du får ett brett och spännande arbetsfält och ett nära samarbete med områdets öppenvård.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska/skötare. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga. Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

Övrigt
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och tillsättning sker löpande. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Som sökande ska du lämna registerutdrag i samband med erbjudande av tjänst.
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Alvevin
Telefon 0702619515
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)