Undersköterska/Skötare välkomnas till oss på område psykiatrin!

Undersköterska/Skötare välkomnas till oss på område psykiatrin!

Om arbetsplatsen
Vi på område Psykiatri behöver fylla på med flera duktiga medarbetare som vill arbeta inom heldygnsvården. Har du teamkänsla och brinner för psykiatrisk omvårdnad? Då har vi jobbet för dig! Invånare i Jämtland Härjedalen som är i behov av specialistpsykiatri får sin behandling i öppen- eller slutenvård inom område Psykiatri, Östersunds sjukhus. Enheternas medarbetare har ett stort ansvar i att utveckla och förbättra vården i samarbete med områdets ledning. Sammanlagt finns ca 260 medarbetare på kliniken. Samtliga avdelningar behöver nu förstärka sina team framför allt inför sommaren. Avdelning 1B har 10 vårdplatser varav 2 är öronmärkta för barn och ungdomar. Detta är en akutvårdsavdelning som på obekväm arbetstid fungerar som akutmottagning. Här vårdas alla diagnoser inom psykiatrin. Avdelning 4B har i dagsläget 14 vårdplatser. Här vårdas främst affektiva diagnoser men även andra allmänpsykiatriska tillstånd och äldrepsykiatri. Avdelning 4A har idagsläget 10 vårdplatser. Här vårdas främst patienter med psykossjukdomar samt ätstörningspatienter vid behov av heldygnsvård.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska/skötare arbetar du närmast patienten och är det stöd patienten behöver i sitt dagliga liv, sin personliga omvårdnad och sina sociala kontakter. Hos oss arbetar du tillsammans med andra yrkeskategorier så som sjuksköterskor, läkare, kurator och psykolog. Du får ett brett och spännande arbetsfält och ett nära samarbete med områdets öppenvård.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska/skötare, gärna med erfarenhet och/eller vidareutbildning inom psykiatri. Vi ser även att du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga. Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Helen Andersson
Telefon 072-209 21 97
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://regionjh.se/
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (3 dagar kvar)