Två Enhetschefer till Öron- Näsa- Halskliniken, Östersunds sjukhus

Två Enhetschefer till Öron- Näsa- Halskliniken, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Vi söker nu två enhetschefer som är intresserad av att leda utvecklings- och förbättringsarbeten. Öron- näsa- hals är en specialistmottagning med mottagnings- och fullskalig operationsverksamhet samt logopedmottagning, inom område ögon och öron. Nu pågår ett ombyggnadsprojekt för ny mottagnings och operationsavdelning. På enheten arbetar läkare, sjuksköterskor, operationssjuksköterskor, logopeder, undersköterskor, medicinska sekreterare samt administrativ assistent, totalt cirka 40 medarbetare. Vi planerar för 13 000 undersökningar/behandlingar varav 1200 ÖNH operationer. Vi utför operationer vid Östersundssjukhus, extern operationsavdelning på Specialistvården Campus samt Sollefteå. Du har förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Vi vill ha ett synligt ledarskap som inger förtroende vilket skapar grund för god kommunikation. Du lyfter personalens kreativa idéer och vågar tänka i nya banor för att möta patienternas behov. Ni två kommer att verka i delat ledarskap men också uppdelade roller gällande personalkategorier och arbetsuppgifter. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår budget-, arbetsmiljö, utvecklings- och personalansvar. Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och följa upp verksamheten. Du förväntas driva verksamheten strategiskt och målinriktat för att nå de uppsatta målen. Du ska ha fokus på tillgängligheten och vara beredd att driva pågående och nya utvecklingsprojekt. Som enhetschef ingår du i områdets ledningsgrupp och förväntas arbeta i nära samarbete med övriga enhetschefer, verksamhetsutvecklare, medicinskt ledningsansvariga samt områdeschef. Som enhetschefer är ni direkt underställd områdeschefen för Område Ögon och Öron.

Kvalifikationer
Vi söker två positiva och handlingskraftiga chefer som skapar engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och resultat. Som enhetschef har du förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att tillsammans med dem och områdets övriga chefer driva ständiga förbättrings- och kvalitetsarbeten. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete. Vi ser att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och gärna erfarenhet från chef- och ledarskap inom sjukvården. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Fler fackliga kontakter: Helena Hedmark, Vision, 063-153991 helena.hedmark@regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Pär Byenfeldt
Telefon 070-5799007
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://regionjh.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)