Tillsvidare tjänst leg. sjuksköterska till medicinsk mottagning, BUP

Tillsvidare tjänst leg. sjuksköterska till medicinsk mottagning, BUP

Om arbetsplatsen
Välkommen till Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten som är placerad i Östersund men är en resurs för hela Jämtlands län. Vi söker ytterligare en sjuksköterska då verksamheten är i behov av att utöka personalbemanningen på medicinska mottagningen. Organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna där även Barn och Ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH) ingår. Då verksamheterna är samlokaliserade i centrala Östersund på Köpmangatan 24 är därmed möjligheterna att samverka goda.

BUP består av cirka 100 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapligt arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du extern handledning och internt stöd i yrkesrollen, samt individuell planering för kompetensutveckling.

Medicinsk mottagning består av 6 medarbetare som nu välkomnar en ny medarbetare som vill ingå i ett välfungerande team. Mottagningen arbetar huvudsak med självständigt mottagningsarbete i nära samarbete med de övriga teamen inom verksamheten.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är telefonrådgivning, medicinsk insättning- samt uppföljning, mottagningsbesök och digitala besök såväl egna som tillsammans med läkare. Du kommer också vara med och hålla läkemedelsinformation samt utbilda i Strategi för föräldragrupper. Det är ett självständigt arbete där vi har nära till dialog och kollegialt stöd.
Främst arbetar vi med diagnosgruppen ADHD/ADD men självklart finns även andra diagnoser representerade.

Kvalifikationer
Leg. Sjuksköterska.
Meriterande är erfarenhet från BUP-verksamhet, medicinuppföljning ADHD och mottagningsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där vi värdesätter engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet. Du ska kunna uppvisa nyligen utdrag ur belastningsregistret.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer: http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Frida Rhoode
Telefon 0730683449
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (50 dagar kvar)